بنای مسجد صفوی میرعماد دارای سردر رفیع و معروف، صحن مربع شکل و چهار ایوان بر پیرامون آن، گنبدخانه، و دو شبستان جنوب غربی و جنوب شرقی می باشد.
مسجد میرعماد که با عنوان مسجد میدان نیز شناخته می شود، یک مسجد معروف در کاشان مربوط به دوره سلجوقیان تا دوران صفویه است که در خیابان میرعماد کاشان واقع شده و در تاریخ پانزدهم دی ماه سال ۱۳۱۰ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. مسجد میرعماد کاشان از بناهای زمان ترکان قراقویونلو در زمان سلطان جهانشاه است که احتمال می رود بر مخروبه های مسجدی از دوران خوارزمشاهی بنا شده است. اصل بنای این مسجد مربوط به دوره سلجوقیان است که بر اثر ویرانی هایی که مغول ها برجا گذاشتند، بعد ها خواجه عمادالدین آن را مرمت و تجدید بنا کرد. محراب قدیمی این مسجد امروزه در موزه اسلامی برلین نگهداری شده و به نمایش گذاشته شده است.
کتیبه ای در این مسجد موجود است که در آن نوشته شده که این مسجد در سال ۶۲۳ هجری توسط حسن بن عربشاه در کاشان ساخته شده است.
بنای مسجد صفوی میرعماد دارای سردر رفیع و معروف، صحن مربع شکل و چهار ایوان بر پیرامون آن، گنبدخانه، و دو شبستان جنوب غربی و جنوب شرقی می باشد. منبر کاشی کاری با مصالح بنایی در گنبدخانه مسجد قرار دارد که مربوط به قرن نهم و متعلق به زمان سلطنت ابوسعید گورکانی می باشد. مسجد میرعماد دارای سردر بسیار زیبا و چشم نوازی است که با قرینه سازی خاصی که در ساخت آن به کار رفته است، انحراف بنای قدیمی مسجد را به صورت کامل برطرف ساخته.
در ابتدای دهه نود، مجددا بازسازی و مرمت بنای مسجد صفوی میرعماد کاشان صورت گرفت. سبک سازی بام شامل کندن لایه های فرسوده بام و حمل آوار به بیرون مسجد، استحکام بخشی سقف ها (شامل در آوردن بند های فرسوده گچی و اجرای دوغاب گچ به صورت کف مال بر روی آنها)، اجرای پالانه آجری به همراه دوغاب ریزی مجدد، اجرای دیواره ها و سقف قید بندی جهت تسطیح بام، اجرای شیب بندی با پوکه معدنی مرغوب، اجرای پلاستر و ایزوگام، و در نهایت اجرای آجر فرش سنتی روی بام و بند کشی آن، از جمله اقداماتی است که در بازسازی و مرمت این مسجد تاریخی صورت گرفته است.